خانه / اخبار کشاورزی / اخبار کشاورزی استانها / کرمان / بیماری شانکر باکتریایی هسته داران

بیماری شانکر باکتریایی هسته داران

(۱۳۹۸/۰۱/۸)

 قابل توجه کشاورزان محترم

 بیماری شانکر باکتریایی هسته داران یکی از مهم ترین بیماری های درختان میوه هسته دار از جمله گیلاس ، هلو، زردآلو ، بادام و ……. می باشد. مهم ترین علایم این بیماری به صورت تشکیل شانکر و تولید صمغ در شاخه های آلوده است. نواحی آلوده کمی فرو رفته و تیره تر از بخش های سالم می باشد .

 جهت کنترل و مبارزه با این بیماری انجام اقدامات زیر ضروری می باشد :

 -حذف درختان کاملا آلوده و خشک شده

 -هرس شاخه های با آلودگی شدید

 -تراشیدن محل آلوده تا بافت سالم درخت بر روی شاخه های اصلی و تنه و ضدعفونی با سموم مسی مناسب

-پوشانیدن محل زخم و هرس با چسب پیوند

 -تغذیه و آبیاری مناسب ، رعایت اصول به باغی و جلوگیری از هر گونه تنش به درختان

 -اضافه کردن کودهای پتاسه به خاک در صورت نیاز

 -سمپاشی درختان آلوده در۲ مرحله ، نوبت اول در پاییز ، پس از ریزش برگ ها و نوبت دوم اواخر زمستان قبل از متورم شدن جوانه ها

 *جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان گیاهپزشکی مدیریت جهاد کشاورزی مشورت نمایید.

Check Also

مراسم گرامیداشت رشادت های رزمندگان اسلام و سنگرسازان بی سنگر به مناسبت فتح خرمشهر برگزار شد.

حرکت در راه خدا و پشت سر رهبر معظم انقلاب اسلامی، پیروزی است و این …